Revell EasyClick - ModelSet - Plastikový model auta James Bond "Goldfinger" Aston Martin DB5

Plastikový zacvakávací model auta James Bond "Goldfinger" Aston Martin DB5. Inovativní systém snadného kliknutí zaručuje rychlý úspěch.
EAN: 4009803056531
Kód 1: 18-05653
Kód 2: 05653
1 538 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Plastikový zacvakávací model auta James Bond "Goldfinger" Aston Martin DB5. Inovativní systém snadného kliknutí zaručuje rychlý úspěch. Zábava pro všechny šikovné modeláře od 10 let. Inovativní systém easy-click zaručuje úžasné a rychlé výsledky: již barevné, precizně vyrobené součástky do sebe po zacvaknutí perfektně pasují a drží pevně pohromadě. Pro konečné dozdobení v balení nechybí sada samolepek. Jinak není potřeba nic barvit! Pokud ovšem budete chtít vytvořit opravdu jedinečný model, není problém nabarvit ho po svém. Doporučení, jak na to s až 5 barevnými odstíny, najdete v přiloženém návodu. Model set obsahuje 122 dílků ke složení, štětec a barvičky.

  • Obsah balení: Plastikový model (nesestavený), ilustrovaný vícejazyčný návod na sestavení, obtisky, samolepky, plakát, barvičky (Revell Aqua Color) a štětec 

  • Zvláštností této stavebnice jsou vyměnitelné doplňky, které lze vysunout nebo zasunout, jako je neprůstřelná přepážka tanku nebo kulomety

  • Kola modelu lze také otáčet a různé obtisky a nálepky vám umožní přizpůsobit model

  • Tato stavebnice je vhodná pro začátečníky i zkušené modeláře a nabízí hodiny řemeslné zábavy. Je to perfektní dárek pro fanoušky Bonda nebo sběratele modelů aut a po sestavení může být vystaven na výstavě nebo sbírce.

  • Kromě vysoce detailní repliky Aston Martin DB5 obsahuje tato stavebnice také různé doplňky, které byly k vidění v původní verzi vozidla z "Goldfinger"

Technické údaje:

  • Měřítko: 1:24

  • Počet dílků: 122

  • Délka: 206 mm

  • Obtížnost: 2

Potřebné barvy (Revell):

Originál: 

Ve třetím filmu o Jamesi Bondovi „Goldfinger“ řídil James Bond poprvé Aston Martin DB5. Tento vůz, vybavený mnoha doplňky, jako je výsuvná, neprůstřelná pancéřová přepážka, kulomety a trojité vyměnitelné poznávací značky, se stal legendou filmové historie. S touto sadou si můžete sami znovu vytvořit kousek tohoto příběhu a stát se součástí dobrodružství.

Akrylová barva pro modeláře Revell Aqua Color (5 ml) 

  • Návod na použití: Vodou ředitelná akrylová barva. Před použitím barvu dobře promíchejte. Nanášejte štětcem, nebo stříkáním na suchý, čistý povrch. Nehořlavá báze, rychle zasychá – nebarvitelné po 1 hodině, úplně uschne za 2–3 hodiny, podle tloušťky vrstvy. V případě potřeby zřeďte vodou. Použitím nevhodného ředidla se může barva zničit! Čistí se ředidlem Revell Aqua Color Clean. Na stříkání se doporučuje ředění maximálně 20 - 25 %. Štětec a pomůcky ihned po použití vypláchněte vodou. Nádobku po použití pevně uzavřete. Po otevření spotřebujte co nejdříve, barva přístupem vzduchu zasychá. Chraňte před mrazem.

  • Obsahuje: Směs látek 5-chlor-2methylisothiazol-3(2H)on a 2-methylizothiazol3(2H)-on s chloridem hořečnatým a dusičnanem hořečnatým. Může vyvolat alergickou reakci.

  • Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Zneškodněte tento materiál a jeho obal ve sběrném místě pro zvláštní nebo nebezpečné odpady. Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Tekuté lepidlo na plasty Revell Contacta Professional

  • Návod na použití: Vhodné na přesné lepení sestavovaných modelů. Balení s jehlovým aplikátorem. Lepidlo naneste na jednu plochu. Lepené plochy k sobě přitlačte mírným tlakem. Spoj schne 5 - 10 sekund, dokonale vytvrdne do 1 hodiny. Přečtěte a uschovejte. 

  • Varování! Obsahuje: n-Butylacetat. Hořlavá kapalina a páry. Může způsobit ospalost nebo závratě. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím si přečtěte údaje na štítku. Chraňte před teplem/jiskrami/otevřeným plamenem/horkými povrchy. Zákaz kouření. Tento výrobek není hračka!

Balení: 1 ks
Měřítko: 1:24
Typ: EasyKit - EasyClick, Build & Play
Typ auta: Osobní
Typ setu: Modelářské
Věk: Od 10 let
Načítám