Hornby RailRoad - Vagón nákladní - Breakdown Crane

Vagonek pro modelovou železnici.

EAN: 5055288638686
Kód 1: 35-R6797
Kód 2: R6797
836 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Hornby je vyhlášená značka, známá jako přední britský výrobce modelů železnic díky svým kvalitním modelům a příslušenství pro modelovou železnici velikosti 00 v měřítku 1:76. Rozměr 00 (1:76) je o něco větší než u nás běžně používaný rozměr H0 (1:87), ale používají stejnou trať, a jsou tedy do jisté míry vzájemně kompatibilní.

Řada Hornby RailRoad si najde své fanoušky u všech, mladých i starších, zkušených modelářů i začátečníků, a je dokonalým doplňkem k výběru lokomotiv, železničních vozů, kolejí, budov a příslušenství, jaké najdete v aktuální nabídce produktů Hornby. Lokomotivy RailRoad jsou věrně provedené v přesných barvách a s řadou detailů, nemají ale žádné snadno zničitelné části. Poháněny jsou účinným mechanismem a mají snímače na všech poháněných kolech, takže jezdí hladce a plynule. Všechny modely RailRoad mají standardní háčková spřáhla Hornby a lze je snadno připojit ke všem lokomotivám a železničním vozům ze standardní série Hornby i z řady Thomas & Friends. Modely ze série Hornby RailRoad představují jednoduché a úsporné řešení, jak rozšířit svou sbírku vláčků o nové kousky, a jsou výborným odrazovým můstkem pro vytvoření pestrého fascinujícího světa modelových železnic.

Tato začátečnická řada nabízí nejen výběr samostatných lokomotiv, železničních vozů a příslušenství, ale také celých kolekcí vlaků a vagonů vhodných jako vylepšení vašeho vozového parku, ale i pro ty, kteří chtějí experimentovat a rozvíjet své modelářské techniky!

Určeno pro děti od 8 let. Upozornění: NEVHODNÉ PRO DĚTI DO 3 LET! Nebezpečí udušení! Výrobek obsahuje malé části. Některé součásti mají z funkčních důvodů ostré hrany – zacházejte s nimi opatrně! Řiďte se bezpečnostními pokyny přiloženými v základní sadě modelové železnice.

Barvy a obsah se mohou lišit od vyobrazení.

 

Balení: 1 ks
Měřítko: 1:76
Typ vagónu: Nákladní vagóny
Věk: Od 8 let
Výrobce: Hornby
Načítám