Airfix StarterSet - Plastikový model auta Triumph Herald

Plastikový model auta Triumph Herald na lepení včetně podrobného návodu k jeho sestavení. StarterSet obsahuje 73 dílků ke slepení, lepidlo, 2 štětce a 6 barviček (č. 11, 19, 22, 33, 53 a 62).

EAN: 5014429552014
Kód 1: 30-A55201
Kód 2: A55201
377 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Součást balení/produktu

Plastikový model auta Triumph Herald na lepení včetně podrobného návodu k jeho sestavení. StarterSet obsahuje 73 dílků ke slepení, lepidlo, 2 štětce a 6 barviček č. 11, 19, 22, 33, 53 a 62. Model je doporučen pro děti od 8 let.

  • Stavebnice řady Airfix Starter jsou ideální pro začátečníky. Každá z nich obsahuje lepidlo, dva štětce a šest akrylových barev – zkrátka vše, co je potřeba k vytvoření úžasného prvního modelu!

Technické údaje:

  • Měřítko: 1:32

  • Počet dílů: 73

  • Délka: 120 mm

  • Šířka: 45 mm

  • Obtížnost: 1

Originál:

Triumph Herald, uvedený v roce 1959, byl ve své době považován za poměrně radikální designový počin. Jeho skloněná přední kapota a celkově neobvyklý vzhled spolu s nezávislým zavěšením všech kol představovaly značný odklon od tradičních návrhářských zvyklostí dané doby. Původně byl osazen čtyřválcovým motorem s jedním karburátorem o objemu 948cm3, který v případě některých modelů narostl na 1147 cm3 a dva karburátory. Dalšími z typů karoserií, které byly během výrobních let k dostání, byly kupé, kabriolet a kombi.

Akrylová barva pro modeláře Humbrol Acrylic

  • Návod na použití: Vodou ředitelná akrylová barva. Před použitím barvu dobře promíchejte. Nanášejte štětcem přímo z plechovky. Při použití airbrushe nařeďte vhodným ředidlem, jako je například voda. Dvě tenké vrstvy jsou lepší než jedna silnější. Obvyklý poměr při ředění je 2:1 ve prospěch barvy. Nehořlavá báze, rychle zasychá, 1 - 2 hodiny do úplného zaschnutí, v případě lesklých a kovových nátěrů o něco déle. V případě potřeby zřeďte vodou. Použitím nevhodného ředidla se může barva zničit! Štětec a pomůcky ihned po použití vypláchněte vodou. Nádobku po použití pevně uzavřete. Po otevření spotřebujte co nejdříve, barva přístupem vzduchu zasychá. Chraňte před mrazem.

  • Obsahuje konzervační činidla 5 Chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-one, 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1), 2- phenoxyethanol.

  • Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Poly Cement (5 ml)

  • Lepidlo na bázi rozpouštědla, které je vhodné výhradně pro lepení modelů.

  • Návod na použití: Používejte na běžné plasty používané při výrobě modelů včetně polystyrenu a ABS. Lepené plochy k sobě přitlačte mírným tlakem dokud nedrží. Spoj schne 10-20 minut, dokonale vytvrdne za 1 hodinu. Přečtěte a uschovejte. 

  • Varování! Hořlavá kapalina a páry. Může způsobit ospalost nebo závratě. Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování par. PŘI VDECHNUTÍ: Přeneste osobu na čerstvý vzduch a ponechte ji v poloze usnadňující dýchání. Skladujte na dobře větraném místě. Uchovávejte obal těsně uzavřený. 

  • Pozor! Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby.

Balení: 1 ks
Měřítko: 1:32
Typ auta: Osobní
Typ setu: Modelářské
Výrobce: Airfix
Načítám