Revell Contacta Professional 39604 - lepidlo - 25 g

Kvalitní lepidlo Contacta Professional na plastikové modely zajišťuje přesné bodové lepení. Jehlový vývod umožňuje jemné lepení i miniaturních dílků.

EAN: 42018803
Kód 1: 18-3531
Kód 2: 39604
149 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kvalitní lepidlo Contacta Professional na plastikové modely zajišťuje přesné bodové lepení. Jehlový vývod umožňuje jemné lepení i miniaturních dílků. Kvalitní doplňky se vždycky vyplatí, protože perfektní model přinese modeláři ten nejlepší pocit úspěchu! Všechny nástroje firmy Revell a pomůcky navíc jsou proto přesně určeny pro příslušné sady modelů. Lepidla řady Contacta Professional od firmy Revell jsou určeny pro přesné lepení bodů a spojů. Vhodné na přesné lepení sestavovaných modelů. Balení s jehlovým aplikátorem. Velice jemná dutá jehla slouží k perfektnímu lepení jemných detailů a hran dílů.

  • Obsah: 25 gramů

Návod na použití: 

  • Lepidlo naneseme v tenké vrstvě na jednu stranu lepeného spoje, vyčkáme cca 5 - 10 sec., aby došlo k lehkému zavadnutí, a pak díly spojíme, případně zafixujeme. Lepené spoje jsou samonosné po cca 15 - 20 min dle velikosti plochy spoje. Plné pevnosti dosáhne spoj po cca 60 min.

Upozornění:

  • Obsahuje: n-Butylacetat. Hořlavá kapalina a páry. Může způsobit ospalost nebo závratě. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím si přečtěte údaje na štítku. Chraňte před teplem/jiskrami/otevřeným plamenem/horkými povrchy.

  • Zákaz kouření

  • Tento výrobek není hračka!

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám