SIKU Super - Set záchranná vozidla - 3 ks s příslušenstvím

Sestavený set tří kovových záchranných vozidel. V nouzi se počítá každá vteřina. Je proto důležité, aby se na místo rychle dostala záchranná služba. 
EAN: 4006874063321
Kód 1: 10436332
14,81 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Sestavený set tří kovových záchranných vozidel. V nouzi se počítá každá vteřina. Je proto důležité, aby se na místo rychle dostala záchranná služba. Ať už na cestách nebo ze vzduchu – se sadou Rescue od Siku brzy dorazí pomoc, protože záchranáři jsou již na cestě!

Sada se skládá ze tří modelů vozidel a různého příslušenství. VW Beetle s mezinárodním označením „Ambulance“ funguje jako vozidlo pohotovostního lékaře. Má červený nátěr pohotovostní služby a na střeše tyč nouzového osvětlení. Dveře vozidla lze otevřít. Záchrannému vozidlu rychle pomáhá vyprošťovací vozidlo, jasně žlutý Mercedes Sprinter s podrobným vícebarevným signálním značením a zeleným nápisem „Ambulance“ po stranách. Pro leteckou podporu je nasazen i vrtulník. Jeho rotorové listy lze složit a rotor lze otáčet. Pro zabezpečení místa nehody sada dále obsahuje dvě výstražné zábrany a dva oranžovo/bílé kužely.

  • Materiál: kov / plast

  • Rozměry balení: 29,6 x 11 x 4,8 cm

Balení: 1 ks
Typ: Sestavené modely
Typ auta: Užitková, Osobní
Věk: Od 3 let
Načítám