Amusing Hobby Plastikový model tanku Type 5 (Ho-RiII) Imperial Japanese Army Experimental Gun Tank

Plastikový model tanku Type 5 (Ho-RiII) na lepení včetně podrobného návodu k jeho sestavení. Barvy ani lepidlo k tomuto modelu nejsou součástí, je však možné je přiobjednat v našem eshopu zvlášť.
EAN: 6954248835310
Kód 1: 309-35A031
1 549 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Plastikový model tanku Type 5 (Ho-RiII) Imperial Japanese Army Experimental Gun Tank na lepení včetně podrobného návodu k jeho sestavení. Barvy ani lepidlo k tomuto modelu nejsou součástí, je však možné je přiobjednat v našem eshopu zvlášť.

  • Velmi podrobný model

  • Obsah balení: plastikový model (nesestavený), ilustrovaný návod na sestavení, obtisky

Technické údaje:

  • Měřítko: 1:35

  • Rozměry balení: 37,5 x 24,5 x 7 cm 

  • Obtížnost: 4

Potřebné barvy Ammo-Mig Jimenez nejsou bohužel v našem e-shopu dostupné. Z našeho sortimentu si můžete vybrat barvy od jiných výrobců.

Originál: 

Typ 5 Či-Ri (japonsky 五式中戦車 チリ, Go-šiki čusenša Či-Ri) byl střední tank vyvíjený Japonskou císařskou armádou za druhé světové války. Byl navržen jako těžší a silnější verze středního tanku Typ 4 Či-To, aby překonal americké střední tanky M4 Sherman. Stíhač tanků Ho-Ri I měl být silnější verzí Typu 5 Či-Ri, do kterého měl být instalován kanón ráže 105 mm namísto 75 mm. Návrh byl pravděpodobně inspirován německým těžkým stíhačem tanků Ferdinand. Ho-Ri II měl mít neotočnou věž s kanónem uprostřed tanku jako Jagdtiger. 

 

 

Balení: 1 ks
Měřítko: 1:35
Typ vojenské techniky: Tanky
Načítám