Hornby Modelová železnice analogová - Postal Express Train Set

Modelová železnice analogová Postal Express Train Set.

EAN: 5010963411800
Kód 1: 35-R1180
Kód 2: R1180
3 545 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Modelová železnice analogová ve velikosti 00. Úžasná sada představující mobilní poštovnu s funkčním postranním sběračem poštovních pytlů.

Před vznikem britské silniční sítě se miliony dopisů přepravovaly mezi jednotlivými městy po kolejích. Mnohé z těchto poštovních vlaků jezdily v noci a obsahovaly speciální vagón nazývaný TPO (Travelling Post Office neboli mobilní poštovnu), ve které se sbíraly pytle s dopisy a malými balíky, rovnou se třídily a poté po cestě v pytlích postupně vykládaly na příslušných stanicích.

Tato sada obsahuje jak lokomotivu GWR 0-4-0, tak i TPO a podpůrný brzdový vůz Clerestory. Sběrná „síť“ vyčnívá z vagónu, aby mohla nabírat poštovní pytle z traťových sběrných háků. Na místě dodání byl pak pytel zase automaticky vyhozen do sběrných traťových košů. V této sadě najdete i podložku MidiMat a jednoduchou oválnou železniční trať s odstavnou kolejí, kterou lze rozšiřovat pomocí samostatně prodejných rozšiřovacích balíčků Track Pack.

Balení obsahuje:

  • Lokomotivu 0-4-0 Ex GWR

  • Poštovní vagón

  • Vagón Clerestory

  • Dráhu: základní ovál (3. rádius), sadu kolejnic Track Pack A (s výhybkou a zarážedlem)

  • Transformátor (1 amp)

  • Napájecí kolejnice R8206 

  • Podložku Hornby MidiMat (1600 x 1180 mm)

  • Rozměr složené trati: 1600 x 1180 mm

Hornby je vyhlášená značka, známá jako přední britský výrobce modelů železnic díky svým kvalitním modelům a příslušenství pro modelovou železnici velikosti 00 v měřítku 1:76. Rozměr 00 (1:76) je o něco větší než u nás běžně používaný rozměr H0 (1:87), ale používají stejnou trať, a jsou tedy do jisté míry vzájemně kompatibilní.

Určeno pro děti od 3 let. Upozornění: NEVHODNÉ PRO DĚTI DO 3 LET! Nebezpečí udušení! Výrobek obsahuje malé části. Některé součásti mají z funkčních důvodů ostré hrany – zacházejte s nimi opatrně! Používejte pouze s doporučeným transformátorem. 

Barvy a obsah se mohou lišit od vyobrazení.

Balení: 1 ks
Měřítko: 1:76
Načítám