Italeri Model Kit World of Tanks - Panzer IV

Detailně provedený model World of tanku Panzer IV včetně podrobného návodu k jeho sestavení. Barvy k tomuto modelu nejsou součástí, je ale možné je přiobjednat v našem eshopu zvlášť.

EAN: 8001283365130
Kód 1: 33-36513
Kód 2: I36513
899 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Detailně provedený model World of tanku Panzer IV včetně podrobného návodu k jeho sestavení. Barvy k tomuto modelu nejsou součástí, je ale možné je přiobjednat v našem eshopu zvlášť. 

Sada obsahuje: 

  • model ke slepení, lepidlo, průvodce WoT, obtisky, 1x bonusový kód (časově omezený prémiový účet ve hře WoT), 1x zvací kód do hry

  • platnost kódu pro PC hru World of Tanks byla prodloužena do konce roku 2018

Originál:
Tento střední tank byl nejmasověji vyráběným německým strojem z období druhé světové války. Sériová výroba PzKpfw IV Ausf. A byla zahájena na podzim roku 1937. První tanky ještě neměly tak silný pancíř (15 mm), ale už byly vybaveny 75 mm dělem KwK 37. Následující varianta (Ausf. B) už dostala dvakrát tak tlustý přední pancíř. Po bojích v Polsku na začátku druhé světové války bylo totiž zřejmé, že jsou potřeba nové výztuhy, které by tento tank ochránily. Také byly odstraněny postranní pancéřové pláty, než se zase později vrátily zpět s variantou Ausf. H. Střet se sovětskými tanky na ruském území nakonec také přiměl Němce osadit tank novým kanónem, 7,5 cm KwK 40 L / 43. Obecně vzato, Panzer IV dokázal bojovat doslova kdekoliv: od Jugoslávie po Afriku, od Stalingradu a bitvy v Kurském oblouku po Normandii a Ardeny. Tento tank měl navíc před sebou dlouhou operační kariéru: vojenských konfliktů se účastnil přinejmenším do konce šedesátých let.

Technické údaje:

  • Měřítko: 1:35

  • Délka: 200 mm

  • Obtížnost: 3

Doporučené barvy Italeri: 4720AP, 4728AP, 4769AP, 4796AP, 4797AP

Doporučeno pro děti od 14 let.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Liquid Cement - Lepidlo pro lepení modelů
Varování! Hořlavá kapalina a páry. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Uchovávejte obal těsně uzavřený. Používejte ochranné rukavice. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte.

 

Balení: 1 ks
Měřítko: 1:35
Nejoblíbenější modely: World of Tanks
Typ vojenské techniky: Tanky
Výrobce: Italeri
Načítám