Revell Build+Paint Warhammer - Space Marine Speeder Strike

Build+Paint je řada klasických stavebnic z epického fantasy světa Warhammer 40,000! Každá sada obsahuje vše, co potřebujete pro sestavení a nabarvení těchto fantastických miniatur. V první sérii bojovala Hvězdná pěchota proti neporazitelným…

EAN: 5011921079612
Kód 1: 18-00081
Kód 2: 00081
719 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Build+Paint Warhammer - Space Marine Speeder Strike - model miniatur ke slepení.

Build+Paint je řada klasických stavebnic z epického fantasy světa Warhammer 40,000! Každá sada obsahuje vše, co potřebujete pro sestavení a nabarvení těchto fantastických miniatur. V první sérii bojovala Hvězdná pěchota proti neporazitelným Orkům.

Každá sada Build+Paint obsahuje kvalitní miniatury od Citadel Miniatures, lepidlo na plast, štětec, barvu, ozdobné samolepky a kompletní návod na sestavení. Kromě toho je součástí každé velké sady také barevný bitevní plánek, pomocí kterého lze rozmístit celou sbírku do správného útočného postavení!

Popis: 
V hrůzostrašném světě daleké budoucnosti stojí mezi lidskou civilizací a jejím zničením rukama ohavných mimozemských nepřátel pouze Hvězdná pěchota tvořená rasou superlidí. Hvězdní mariňáci byli chirurgicky a geneticky upraveni, aby tak vznikli dokonalí válečníci. Antigravitační Land Speeder je zázrak starodávné technologie – při letu je velmi rychlý a hbitý a jeho silný pancíř dobře chrání posádku.

Obsah balení:
1x Land Speeder Hvězdné pěchoty
1x Zásoby munice
1x Štětec na barvu
1x Lepidlo na plast
3x Barvy Citadel 
1x Arch se samolepkami

Parametry:
Rozměry: 303 x 37 x 223 mm (D, H, V)
Váha produktu: 0,243 kg

 

Doporučeno pro děti od 8 let. 

Upozornění: Nebezpečí udušení! Výrobek obsahuje malé části. NEVHODNÉ PRO DĚTI DO 3 LET!

 

 

 

Balení: 1 ks
Typ setu: Modelářské
Věk: Od 8 let
Načítám