Italeri Model Kit World of Tanks - T-34/85

Detailně provedený model World of tanku T-34/85 včetně podrobného návodu k jeho sestavení. Barvy k tomuto modelu nejsou součástí, je ale možné je přiobjednat v našem eshopu zvlášť.

EAN: 8001283365093
Kód 1: 33-36509
Kód 2: I36509
34,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Detailně provedený model World of tanku T-34/85 včetně podrobného návodu k jeho sestavení. Barvy k tomuto modelu nejsou součástí, je ale možné je přiobjednat v našem eshopu zvlášť. 

Sada obsahuje:

  • model ke slepení, lepidlo, průvodce světem tanků, plakát (42 x 59,4 cm) obtisky pro World of Tanks, 1x bonusový kód, 3x zvací kód do hry

  • platnost kódu pro PC hru World of Tanks byla prodloužena do konce roku 2018.

Originál: 
T-34/85, pravděpodobně nejlepší střední tank druhé světové války, se stal jedním z nejdůležitějších faktorů, které ovlivnily její konečný výsledek. Vyrobeno bylo více než neuvěřitelných 35 000 strojů, což ze sovětského úhlu pohledu ještě umocňovalo jasnou nadvládu socialistického průmyslu nad kapitalismem. Jednalo se o protiklad německého překombinovaného inženýrství. Sovětští konstruktéři dávali přednost jednoduchým řešením, která vyžadovala méně prostředků. Mohl proto být vyráběn v mnohem větším množství – a to se také stalo jedním z nejdůležitějších faktorů úspěšného vytlačení vojsk Osy ze Sovětského svazu zpátky do Berlína. T-34/85 byla nová varianta modelu T-34 se silnějším kanónem. Jeho předchůdce se 76mm dělem totiž nestačil na německé protivníky, tanky Tiger a Panther. Nová velitelská věž umožnila vyzbrojit tank větším, 85mm dělem, které snáze dokázalo prorazit německý pancíř. Jednalo se také o první tank s šikmým tvarem trupu, který vstoupil do masové výroby. Taková konstrukce umožnila použití tenčího pancíře, aniž by se snížila účinnost jeho ochrany. Spolu se zkosením samotné věže tak byla odolnost tohoto tanku ve srovnání s původním T-34 výrazně lepší.

Technické údaje:

  • Měřítko: 1:35

  • Délka: 233 mm

  • Obtížnost: 3

Doporučené barvy Italeri: 4720AP, 4728AP, 4796AP, 4798AP, 

Doporučeno pro děti od 14 let.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 8 let. Děti mohou výrobek používat pouze pod dohledem dospělé osoby. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Liquid Cement - Lepidlo pro lepení modelů 
Varování! Hořlavá kapalina a páry. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Uchovávejte obal těsně uzavřený. Používejte ochranné rukavice. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte. 

 

 

 

 

 

 

Balení: 1 ks
Měřítko: 1:35
Nejoblíbenější modely: World of Tanks, T-34
Typ vojenské techniky: Tanky
Načítám